Management & Brokerage

by COBRERA YACHT CONSULTING MC since 2011

 • LIONEL LEBUGLE
  LIONEL LEBUGLE CEO
  DPA & CSO Passenger Ship SS DELPHINE
 • EMMANUEL BUET
  EMMANUEL BUET General Counsel
  Attorney at Law (NY)
  Deputy DPA and Deputy CSO
 • VÉRONIQUE SIRIO
  VÉRONIQUE SIRIO Executive Assistant
  Human Resources
 • MICHELLE CUSDIN
  MICHELLE CUSDIN Accountant
 • ALAIN CHABBANI
  ALAIN CHABBANI Technical Manager
  In charge of the marina fleet

Hur man köper receptbelagd medicin online

online pharmacy

Ett onlineapotek, eller bara postorderapotek, är ett elektroniskt apotek klicka här nu som fungerar via Internet och levererar recept till kunder via post, frakttjänster eller apotekets webbportal. Det finns många fördelar med att beställa läkemedel på detta sätt. Till att börja med behöver en person inte hämta ut receptet från en butik personligen. I stället loggar kunden in på en dator med en giltig e-postadress, lämnar information som namn och adress och tar några minuter på sig för att skriva in beställningen.

Leverans kan ske inom bara några minuter från det att kunden har köpt läkemedlet. Detta innebär att en person kan få receptbelagda läkemedel levererade direkt till ytterdörren i sitt hem. Dessutom ger nätapotek ofta rabatter och andra stora fördelar till dem som beställer sina mediciner på nätet. Dessa förmåner är vanligtvis inte tillgängliga via butiker.

Många människor är försiktiga med att beställa läkemedel på nätet, eftersom de oroar sig för att deras läkemedel kan vara undermåliga eller till och med förorenade. Detta är dock i allmänhet inte fallet. De flesta onlineapotek följer mycket strikta riktlinjer för tillverkning, vilket garanterar kvaliteten på alla läkemedel som köps. Om en kund dessutom inte kan köpa medicinen från apoteket kan han/hon vanligtvis begära ett annat apotek.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search